Geheugensteunpunt Putten

Heb jij te maken met geheugenklachten of beginnende dementie?

En zou je graag met iemand willen praten die je begrijpt en naar je luistert? Kom naar Geheugensteunpunt Putten voor advies en ondersteuning.

Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen welkom is die te maken heeft met geheugenklachten of beginnende dementie. Wij zijn er voor mensen met geheugenklachten én hun naasten. Loop even binnen tijdens onze openingstijden!

Geheugensteunpunt Putten biedt jou...

  • Informatie over mogelijke hulp en ondersteuning in Putten.

  • Een ontmoetingsplek waar jij en je naasten welkom zijn voor ontmoetingen en activiteiten.

  • Advies en een luisterend oor bij vragen of twijfels over het geheugen.

Bij het Geheugensteunpunt hoeft niets en kan bijna alles. Het is een plek waar iedereen iets voor een ander kan betekenen. Je kunt er samen activiteiten doen waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigenheid.

"Om langs te kunnen komen heb je geen diagnose of indicatie nodig."

Ook mantelzorgers zijn altijd welkom

Ook als mantelzorger ben je van harte welkom in ons Geheugensteunpunt. Als er sprake is van beginnende dementie bij je partner, vader, moeder of uw buurman, vraagt dat een andere, vindingrijke manier van contact maken en met elkaar omgaan. Je kunt regelmatig onze spreekuren bijwonen. Voor een persoonlijk gesprek is ook alle ruimte.

Nauwe samenwerking met professionals

De bezoekers en vrijwilligers organiseren samen de activiteiten. Zij worden daarin geholpen door onze professionals. Het Geheugensteunpunt werkt samen met verschillende andere partijen zoals de casemanagers dementie, Putten voor Elkaar, het Alzheimer Trefpunt, Stichting Gelukkig Ouder Worden, organisaties voor dagbesteding etc. Door de nauwe samenwerking kunnen wij snel helpen als je een ander soort hulp of ondersteuning nodig heeft.

Neem contact op voor meer informatie

Coördinator Esther Schipper
0341-740051
info@puttenvoorelkaar.nl