Ontmoeten & meedoen

Voor iedereen is iets te doen bij Putten voor Elkaar. We organiseren diverse activiteiten die bedoeld zijn om (meer) onder de mensen te komen en nieuwe contacten te leggen.

Meedoen is leuk en belangrijk, op elke leeftijd!

Wegwijs in Welzijn
Je hebt een vraag op het gebied van meedoen, gezelschap, zingeving, ontmoeting of activiteiten en je vindt het fijn als daar iemand eens in meedenkt? Dan ben je bij Wegwijs in Welzijn aan het juiste adres!

Stel je vraag via het contactformulier op onze website. Eén van de welzijnscoaches neemt contact met je op voor een afspraak om verder door te praten. In dit gesprek kijken we wat je leuk vindt en wat je zou kunnen gaan doen. Doordat we al zoveel jaar actief zijn, hebben we een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn in Putten. Ook wanneer je als organisatie of vereniging in Putten een vraag hebt waar je niet uitkomt of waar je advies nodig hebt, denken we graag met je mee.

Welzijn op Recept
Welzijn op Recept helpt mensen om een positieve richting aan het leven te geven. Bij chronische stress, verlies, ontslag of andere ingrijpende gebeurtenissen, kan het moeilijk zijn weer onder de mensen te komen of actief te worden. Uw huisarts of praktijkondersteuner kan u doorverwijzen naar een welzijnscoach. De welzijnscoach neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. Dat kan bij u thuis of ergens anders. Samen bekijkt u wat nodig is om weer glans in uw leven te krijgen. De meeste deelnemers geven aan dat ze weer positiever in het leven staan, meer energie hebben, beter slapen en zich gezonder voelen.

Activiteiten
Op zoek naar een nieuwe hobby? Of wilt u andere mensen ontmoeten? Kom dan gerust langs bij één van onze activiteiten. De deelnemers betalen een bijdrage per half jaar. U kunt gerust een keer vrijblijvend komen kijken. Wilt u graag deelnemen aan een activiteit, meldt u dan aan, we kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.