Advies

Putten voor Elkaar is er om jou op weg te helpen. Bekijk hieronder bij welke thema's we jou kunnen ondersteunen. Staat het thema dat jij zoekt er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op via het algemene telefoonnummer of via het contactformulier.

Spreekuren

Vanuit Putten voor Elkaar worden er verschillende spreekuren georganiseerd. Bekijk hier waarvoor je bij ons terecht kan.

Speciaal voor jongeren

Wij ontmoeten jongeren daar waar zij zijn. Wanneer nodig kan er extra aandacht gegeven worden aan zowel het individu als aan een groep.

Gezin & opvoeding

Opgroeien en opvoeden verloopt vaak op een weg met hobbels en soms kan het gebeuren dat je vragen hebt. We helpen je graag op weg.

Eenzaamheid & verlies

Hoe je omgaat met eenzaamheid, verlies of verdriet is voor iedereen anders. Bij Putten voor Elkaar staan we voor je klaar met een luisterend oor en hulp wanneer nodig.

Relaties, huwelijk & scheiden

Of het nu om een vriendschap gaat of een huwelijk, een relatie heeft aandacht nodig. Bij Putten voor Elkaar kun je terecht voor advies.

Overlast & geweld

Geweld stopt niet vanzelf. Heb je geweld of overlast zelf ervaren of gezien? Weet dan dat je er niet alleen voor staat.

Geld- & juridische zaken

Wanneer je moeite hebt om rond te komen of als je vragen hebt over regelingen en toeslagen, kan Putten voor Elkaar je ondersteunen.

Ouder worden

Bij Putten voor Elkaar geven we advies over zelfstandig thuis blijven wonen, gezond oud worden en bieden we verschillende activiteiten aan.

Mantelzorg

Wanneer je veel voor iemand zorgt binnen je gezin of daarbuiten dan noemen we dat mantelzorg. Wil je ergens over praten? Of heb je hulp nodig?

Regelen van zorg

Je kunt gemakkelijk verdwalen in de wereld van zorg en zorgwetten. Daarom kun je altijd terecht voor hulp bij een onafhankelijke inwonerondersteuner.

Vrijwilligerswerk

Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vaardigheden opdoen, bezig zijn. Wil je iets voor een ander betekenen? Super! Dan helpen we je graag op weg.

Sport, bewegen & leefstijl

De buurtsportcoaches van Putten voor Elkaar zorgen voor naschoolse sport- en bewegingsactiviteiten. Je vindt ons op scholen, in de buurt of wijk.

Ontmoeten & meedoen

Voor iedereen is iets te doen bij Putten voor Elkaar. We organiseren activiteiten die bedoeld zijn om (meer) onder de mensen te komen en nieuwe contacten te leggen.

Buren & buurten

Wil je iets betekenen voor jouw buurt? Dat vinden we geweldig! Graag ondersteunen we jou en jouw initiatief. Lees hieronder wat je allemaal kunt doen.