Uitleen sportmateriaal

Sportmaterialen lenen in Putten

Ga je binnenkort een activiteit organiseren in Putten, en kun je hierbij wat sportmateriaal gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Of het nu gaat om een familiedag, een sportdag op school of een beweegactiviteit in het verzorgingstehuis, ons materiaal staat tot je beschikking.

Mobiel multisportveld

Zin om te gaan bewegen? Dan is dit veld perfect! Of je nu wilt volleyballen, badmintonnen, tennissen of voetvolleyen, het is allemaal mogelijk. Het veld is mobiel, binnen 2 minuten op te zetten en makkelijk in hoogte verstelbaar. Opgezet heeft het net een breedte van 7 meter. Het veld komt inclusief volleybal, voetbal, tennisset  en badmintonset en exclusief belijning. In opbergstand bestaat het veld uit twee delen van ieder 134 x 77 x 33 cm (l x b x h), dus zorg voor een grote auto.

Aan de Bak

Zin om te gaan bewegen? Dan is deze bak perfect! Met meer dan 25 verschillende sport en spel materialen en 44 geweldige leskaarten heb je alles wat je nodig hebt. Of het nu voor op het schoolplein, tijdens een buurt activiteit of bij de buitenschoolse opvang er zit altijd wel wat leuks in. Wil je weten wat er precies in zit? Klik dan hier om de volledige materiaallijst te bekijken. De bak is 120cm x 60cm x 71cm (lengte breedte hoogte), dus zorg voor een grote auto.

Aanvragen

Wil je de bak of het sportveld lenen? Neem dat contact met ons op.