Dit zijn onze mensen

placeholder

Alexsandra ten Tije

Onafhankelijk inwonerondersteuner

atentije@puttenvoorelkaar.nl
Werkdagen en -tijden

Ma, wo, do (ochtend)

Amy van Weverwijk

Jongerenwerker

0628507037 avw@puttenvoorelkaar.nl
Werkdagen en -tijden

Woensdag, donderdag en vrijdag
9:30 - 15:00

Ik ben Amy van Weverwijk en ook ik mag mijzelf met veel plezier voorstellen als jongerenopbouwwerker bij Jeugd-Punt. Ik woon samen met mijn vriend en onze vele kamerplanten op de Veluwe. 

In het werk laat ik mij zien door te luisteren naar wat jongeren vertellen, voelen en vinden. Ik ben geïnteresseerd, zoek graag de samenwerking op om te kunnen ondersteunen waar nodig. Ik vind het belangrijk dat jongeren zichzelf mogen en kunnen zijn en ben ervan overtuigd dat iedere jongeren van toegevoegde waarde is. Daarom zet ik mij graag in om samen met jongeren te werken aan het bereiken van hun eigen dromen en doelen. Daarnaast houd ik van een grapje en sta altijd klaar om gezellig een kopje koffie te drinken. 

In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden. Ik houd enorm van koken, ook al lukt niet elk experiment even goed. Daarnaast speel ik gitaar en ben ik fan van muziek maken en luisteren. 

Anita Hijwegen

Receptie, Administratie

ahijwegen@puttenvoorelkaar.nl

Ik vind het leuk om met mensen te werken en iets voor ze te betekenen. De veelzijdigheid van alles wat we binnen Putten voor Elkaar doen is erg leuk. Ik doe een groot deel van de administratie waaronder het registreren en bijhouden van de lidmaatschappen van onze activiteiten, het bestellen van de maaltijden, het plannen van het vervoer en ik zorg ervoor dat het uitlenen van de medische hulpmiddelen goed verloopt. Als eerste aanspreekpunt van Putten voor Elkaar heb ik veel contact met de inwoners van Putten en met de organisaties waar we mee samenwerken.

Anne Stutvoet

Sociaal werker, Welzijnscoach

astutvoet@puttenvoorelkaar.nl

Als welzijnscoach bij Welzijn Putten kom ik regelmatig bij mensen thuis. Samen zoeken we naar mogelijkheden om (weer) leuke dingen op te pakken of (nieuwe) contacten aan te gaan in de wijk of door deelname aan een activiteit. Ik help mensen om een positieve wending aan het leven te geven, door voldoening uit de dag te halen. ‘Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid’.

Arine Hofman

Onafhankelijke inwonersondersteuner

Arine Hofman

Onafhankelijke inwonersondersteuner

ahofman@puttenvoorelkaar.nl
Werkdagen en -tijden

Di, do, vr

Daam van Cappellen

Jongerenwerker

0625335568 dvc@puttenvoorelkaar.nl

Ik ben Daam van Cappellen (34 jaar) en ik woon in Putten samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Sinds 2010 werk voor Jeugd-Punt in Putten en tussen 2011 en 2018 ook als jongerenwerker in Scherpenzeel.

In het werk vind ik het belangrijk om er te zijn voor jongeren. Samen met jongeren te kijken naar hun toekomst en wat zij willen. Hun hierin ondersteunen en begeleiden is een mooie en interessante uitdaging dat het werk uitdagend en vernieuwend maakt.

In mijn vrije tijd hou ik mijn bezig met mijn gezin en vrienden. Ik vind het leuk om sociale contacten te onderhouden met vrienden. Verder badminton ik graag, een potje gamen kan ik ook erg waarderen.

Daniël Kolenberg

Teamleider Jeugd-Punt

0624794588 dk@puttenvoorelkaar.nl

Ik ben Daniël, samen met mijn partner heb ik drie dochters en wij wonen in gemeente De Bilt. Ik ben geruime tijd werkzaam voor Jeugd-Punt en ben naast jongerenopbouwwerker ook teamleider in een aantal gemeentes.

In mijn werk laat ik mij zien door datgene wat jongeren voor onmogelijk houden, samen met hen toch mogelijk te maken. Ook beleef ik er veel plezier aan als jongeren de rekbaarheid van de “volwassenwereld” testen en hierin verbaasd kunnen zijn als de rek eruit lijkt te zijn. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen in huis en ben ik blij met onze tuin die de nodige tijd opslokt. Als er nog een beetje tijd blijft tussen alle sportclubjes dan lees ik graag of kijk een goede film.

Daniel is teamleider van bovengenoemde gemeenten.

Tevens werkt Daniel als uitvoerend jongerenwerker in Wijdemeren.

placeholder

Daniëlle Mik

Maatschappelijk werker

dmik@puttenvoorelkaar.nl
Werkdagen en -tijden

Ma, di, do, vr

Elisabeth Eskes

Sociaal werker, Coördinator Vrijwillige Inzet

Elisabeth Eskes

Sociaal werker, Coördinator Vrijwillige Inzet

eeskes@puttenvoorelkaar.nl

Vrijwillige inzet heeft altijd mijn hart gehad. Ik denk dat er voor iedereen een passende werkplek is waar hij/zij zich thuis en gewaardeerd kan voelen. Soms is het even zoeken, maar dit doe ik graag! Ook netwerken vind ik heel belangrijk.

Samenwerken is belangrijk.
Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Else Meeuwsen

Maatschappelijk werker

emeeuwsen@puttenvoorelkaar.nl
Werkdagen en -tijden

Ma, di, do

Erik Meijer

Financiële administratie

administratie@puttenvoorelkaar.nl

Als ondersteunende dienst faciliteer ik de sociaal werkers en bewaak ik de financiële kaders.

Esther Schipper

Sociaal werker, Coördinator ontmoetingscentrum dementie

Esther Schipper

Sociaal werker, Coördinator ontmoetingscentrum dementie

eschipper@puttenvoorelkaar.nl

Sociaal werk is maatwerk én mensenwerk. Als kind riep ik al dat ik van mensen hou en dat is nooit veranderd. Mijn drijfveer is dat iedereen waardevol en gelijkwaardig is. Daar wil ik mij ook graag als professional voor inzetten. Iedereen mag en kan meedoen. Soms heeft iemand daarbij een steuntje in de rug nodig, een luisterend oor of een helpende hand. Daarbij wil ik graag aansluiten en wil ik graag dát luisterend oor, díe helpende hand, meedenker of dát steuntje in de rug zijn.