Nieuws

Nieuw! Spreekuur Servicepunt Vrijwillige Inzet

08 maart 2024

Wil jij je graag vrijwillig inzetten in de gemeente Putten? Maar weet je niet precies wat je leuk vindt? Coördinator vrijwillige inzet Elisabeth Eskes denkt graag met je mee tijdens het Spreekuur Servicepunt Vrijwillige Inzet.

Lees verder

Jongeren die het verschil maken!

29 februari 2024

Het is leuk iets voor een ander te doen! Dat weten de Verschilmakers in Putten uit eigen ervaring. Deze vaste groep jongeren organiseert activiteiten voor allerlei doelgroepen en zet zich in voor maatschappelijke organisaties. Om samen Putten een beetje mooier te maken. Dat ondersteunen we als Jeugd-Punt van harte! De naam zegt het al: de Verschilmakers in Putten willen het verschil maken. Voor anderen. Van het organiseren van sportactiviteiten tot meehelpen bij de Sinterklaasintocht: de groep jongeren van pakweg 18 tot 27 jaar zet zich in om jong en oud in Putten een leuke tijd te bezorgen. “Recent hebben de Verschilmakers pannenkoeken gebakken voor demente ouderen”, illustreert jongerenopbouwwerker Daam van Capellen van Jeugd-Punt. “Ook helpen ze mee bij de organisatie van allerlei activiteiten, zoals de jaarlijkse Putten Power Run, een groot evenement in ons dorp.”

Lees verder

Cursus Omgaan met geld!

22 februari 2024

Cursus “Omgaan met geld”. Voor wie? - Vraag jij je steeds af waar je geld blijft? - Heb je geen overzicht meer? - Word je ook steeds verrast door onverwachte uitgaven? - Vind jij je financiën saai en ingewikkeld? - Wil je graag geld sparen maar weet je niet hoe? - Schaam je je voor je financiële situatie? - Denk jij dat je de enige bent? Dan hebben wij iets voor jou! Vanaf 4 april  bieden wij  een cursus aan hoe je met geld om moet gaan. Deze cursus helpt je inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Lees snel verder!

Lees verder

Inloopcafé: Gezelligheid & Ontmoeting

18 januari 2024

Ben jij tussen de 25 en 40 jaar en heb je zin om meer leeftijdsgenoten te ontmoeten? Putten voor Elkaar organiseert maandelijks een gezellige avond waar mensen elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Er wordt gezamenlijk een drankje gedaan, een praatje gemaakt en een spelletje gespeeld. De invulling van de avond wordt door de deelnemers zelf bedacht. Kom je ook? Stuur een appje naar 06-86819010 of een mailtje naar astutvoet@welzijnputten.nl of bel naar 0341-740051.

Lees verder

Dam- en schaakontmoetingen vanaf 26 januari.

18 januari 2024

Vanaf vrijdagmiddag 26 januari gaan we van start met de dam- en schaakontmoetingen in Stroud (Brinkstraat 91) Dammen en schaken zijn niet alleen geweldige bordspelen, maar zorgen ook nog eens voor een fitter brein! PDC Putten heeft in samenwerking met Putten voor Elkaar deze nieuwe activiteit opgezet waarbij gezelligheid voorop staat. Ook wanneer u nog ervaring hebt met dammen of schaken, bent u van harte welkom want we geven ook les. We hopen u te zien de 26e om 14.00 uur tot 16.00 uur. Vragen? Bel gerust met Jan van de Veen op telefoonnummer 06-85485760.

Lees verder

Prijswinnaars bekend!

12 januari 2024

In de Puttenaer van 20 december stond een prijsvraagpuzzel ter gelegenheid van de nieuwe website van Putten voor Elkaar. Totaal hebben we 337 inzendingen gehad. Het juiste antwoord was: We denken graag mee. Op dinsdag 9 januari zijn de prijswinnaars bekend gemaakt: Geurtje van de Brink, Heleen van Staveren en Bertha van 't Hof. Elk ontving een WCP-tegoedbon van 100 euro voor winkelen in Putten en daarbij een mooie bos bloemen. Op de foto overhandigd Anita Hijwegen (rechts) van Putten voor Elkaar de prijzen aan 2 van de 3 winnaars.

Lees verder

Ouder worden in deze tijd, wat doet dat met u? Meld u aan t/m 22 januari!

05 januari 2024

Onder leiding van Thea Kloek van Centrum voor Levensvragen gaan we in gesprek over wat mensen in deze tijd tegenkomen als zij ouder worden. Woensdag 24 januari 14.30-16.00 uur in Stroud, Brinkstraat 91, Putten Deelname en koffie en thee zijn gratis Aanmelden kan t/m 22 januari bij Tanja van Driel van Putten voor Elkaar: tvdriel@welzijnputten.nl of via tel: 0341-740051.

Lees verder

Iedere ouder denkt wel eens: "Ik heb géén idee wat ik aan het doen ben."

02 november 2023

Maar ondanks dat we dat dus allemaal denken, ligt er nog steeds een taboe op. Opvoeden is namelijk iets wat we van nature zelf moeten kunnen. Althans, dat is een hardnekkige overtuiging. Terwijl opvoeden één van de dingen is die je juist het beste sámen kan doen.

Lees verder

Week van de ontmoeting

10 juli 2023

In de week van de ontmoeting (29 september tot 6 oktober) organiseren het Inloophuis ’t Hart van Putten, Biljartvereniging 2Brothers, Welzijn Putten en Jeugdpunt ontmoetingsactiviteiten.

Lees verder