Dementievriendelijk Putten

Geheugensteunpunt Putten

Geheugensteunpunt Putten is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen die te maken heeft met geheugenklachten en/of beginnende dementie welkom is, zo ook hun mantelzorgers. Het is een plek waar mensen gewaardeerd worden om wie ze zijn en waar iedereen meetelt. U kunt tijdens openingstijden binnenlopen voor informatie en voorlichting wanneer u daar behoefte aan heeft.

Openingstijden
Geheugensteunpunt Putten is in de even weken geopend op dinsdagmorgen van 10 tot 12 uur.
Locatie: 't Hart van Putten, Molenweg 2, 3882 AB Putten.

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met coördinator Esther Schipper via het algemene telefoonnummer of mail naar info@puttenvoorelkaar.nl

Alzheimer Trefpunt Putten.

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen/dementie, mantelzorgers en familieleden, belangstellenden en professionals. Het biedt informatie over diverse thema’s, gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee!

Wanneer: Elke 2e dinsdag van de maand.
Tijdstip: 19:00 uur inloop.
Start programma 19:30 uur.
Het programma eindigt om 21:00 uur.
Locatie: De Aker, Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten.

Vooraf aanmelden is niet nodig! U kunt zo binnenlopen. Een kopje koffie of thee krijgt u van ons. Eventuele verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Nostalgiekoor

Samen zingen activeert ons brein en heeft daarnaast een enorm verbindende factor! Deze woorden van de bekende neuropsycholoog dr. Erik Scherder worden elke woensdagavond weer bevestigd als het Nostalgiekoor samenkomt. Onder de bezielende leiding van Paul de Haan en pianiste Wil van den Berg wordt er gezongen vanuit een map met bijna 100 verschillende liedjes uit de jonge jaren. Van volksliedjes tot aan meer religieuze muziek.

Wanneer u ook merkt dat het geheugen u vaker in de steek laat, is het Nostalgiekoor een geweldige combinatie van ontspanning en tegelijk het geheugen trainen. Het is een koor waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Elke woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur zingt het Nostalgiekoor in Stroud (Brinkstraat 91). Wilt u een keer komen kijken en sfeer te proeven? Neem contact op met Putten voor Elkaar of geef het aan ons door via uw casemanager.