Diensten

Putten voor Elkaar biedt naast advies en ondersteuning ook veel verschillende diensten aan. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen doen.

Medische hulpmiddelen

Heeft u krukken, een rollator of een rolstoel nodig? Putten voor Elkaar verzorgt een uitleenpunt van Medipoint, waar de (meest voorkomende) hulpmiddelen te leen of te huur zijn.

Verder lezen

Maaltijdvoorziening

Heeft u om één of andere reden moeite om zelf (tijdelijk) uw maaltijden te bereiden? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijdvoorziening van Apetito.

Verder lezen

Nostalgiekoor

Onder de bezielende leiding van Paul de Haan en pianiste Wil van den Berg wordt er gezongen vanuit een map met ruim 80 verschillende liedjes uit de jonge jaren.

Verder lezen

WoonGemakPutten

Wil je nog jaren met plezier zelfstandig wonen in je woning? Dan is het belangrijk om tijdig maatregelen te treffen. Met soms kleine aanpassingen zorgt u voor extra comfort en veiligheid.

Verder lezen

Uitleen sportmateriaal

Ga je binnenkort een activiteit organiseren in Putten, en kun je hierbij wat sportmateriaal gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Verder lezen

Huisbezoek 75+ en 78+

Putten voor Elkaar stuurt alle inwoners van Putten die 75 jaar zijn geworden een uitnodiging voor een huisbezoek.

Verder lezen

Vervoer

Voor mensen die geen gebruik meer kunnen maken van eigen vervoer of openbaar vervoer is er het vervoer in de personenwagen van Putten voor Elkaar.

Verder lezen

Klussendienst

De klussendienst voert kleine klusjes uit voor mensen die in Putten wonen en niet in staat zijn om Klusjes en reparaties zelf uit te voeren en die niet veel geld te besteden hebben.

Verder lezen

Sleutelkluisjes

Putten voor Elkaar heeft van de Gemeente Putten de opdracht gekregen om sleutelkluisjes uit te geven aan inwoners die zelf de deur niet meer kunnen openen voor thuishulp en mantelzorgers.

Verder lezen

Klik&Tik

Putten voor Elkaar biedt verschillende cursussen en trainingen aan. Bekijk hier wat er op dit moment beschikbaar is.

Verder lezen

Valpreventie

In samenwerking met plaatselijke fysiotherapeutpraktijken organiseert Putten voor Elkaar zowel in het voorjaar als in het najaar een valpreventiecursus in Stroud.

Verder lezen