Diensten

Putten voor Elkaar biedt naast advies en ondersteuning ook veel verschillende diensten aan. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen doen.

Klussendienst

De klussendienst voert kleine klusjes uit voor mensen die in Putten wonen en niet in staat zijn om Klusjes en reparaties zelf uit te voeren en die niet veel geld te besteden hebben.

Verder lezen

Maaltijdvoorziening

Heeft u om één of andere reden moeite om zelf (tijdelijk) uw maaltijden te bereiden? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijdvoorziening van Apetito.

Verder lezen

Medische hulpmiddelen

Heeft u krukken, een rollator of een rolstoel nodig? Putten voor Elkaar verzorgt een uitleenpunt van Medipoint, waar de (meest voorkomende) hulpmiddelen te leen of te huur zijn.

Verder lezen

Sleutelkluisjes

Putten voor Elkaar heeft van de Gemeente Putten de opdracht gekregen om sleutelkluisjes uit te geven aan inwoners die zelf de deur niet meer kunnen openen voor thuishulp en mantelzorgers.

Verder lezen

Uitleen sportmateriaal

Ga je binnenkort een activiteit organiseren in Putten, en kun je hierbij wat sportmateriaal gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Verder lezen

Vervoer

Voor mensen die geen gebruik meer kunnen maken van eigen vervoer of openbaar vervoer is er het vervoer in de personenwagen van Putten voor Elkaar.

Verder lezen

WoonGemakPutten

Wil je nog jaren met plezier zelfstandig wonen in je woning? Dan is het belangrijk om tijdig maatregelen te treffen. Met soms kleine aanpassingen zorgt u voor extra comfort en veiligheid.

Verder lezen

Wegwijs in Welzijn

Advies en ondersteuning bij het ouder worden. De welzijnscoaches van Putten voor Elkaar denken graag met je mee. Deze gesprekken zijn kosteloos!

Verder lezen

Putten voor Gezinnen

Herken je dat gevoel van onrust, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet? Loopt het thuis niet helemaal soepel, ben je een alleenstaande ouder of ben je het overzicht gewoon even kwijt?

Verder lezen